Locuri de Muncă

16 septembrie 2019

PLUS VALOARE BUCOVINA angajează referent marketing online și tipărit

Plus Valoare Bucovina și-a propus să contribuie la consolidarea campaniilor de promovare a brandurilor prin conținut de calitate, printr-o platformă online, dar și vizual, prin print digital.  Căutăm o persoană care să elaboreze și să actualizeze cataloagele și materialele de prezentare ale companiei (tiparite sau în format electronic). Dacă te atrage comunicarea vizuală și ai cunoștințe […]
22 iunie 2018

Romfour, transport internațional de persoane, coletărie și transport auto pe platformă angajează!

Romfour transport internațional de persoane , coletărie și transport auto pe platformă te asteaptă in echipă! Angajăm 10 dispeceri inclusiv part time și șoferi categoria,B, BCE, D.Vrem să-ți împărtășim din experiența noastră dobândită in cei 16ani!Informații la sediul nostru  central din Falticeni sau la numarul de telefon 0741/229 992. Romfour, cu noi ajungi sigur la destinație!
23 aprilie 2018

PENSIUNEA SANTA FE

Pensiunea SANTA FE te vrea in echipa! Daca iti place sa lucrezi cu oamenii, esti sociabil si open mind te asteptam alaturi de noi!  
23 aprilie 2018

SC PITURA SV SRL

SC Pitura SV SRL angajează șofer livrator cu permis conducere categoria C. Atestatul marfă si atestatul ADR constituie avantaj. Relații la telefon: 0749 18 99 17. CV-urile se pot trimite la adresa de email: office@piturasv.ro
23 aprilie 2018

FAN COURIER SUCEAVA

Fan Courier Suceava, liderul pietei de curierat rapid – intern, angajeaza curieri. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Str. Humorului, nr 76, Scheia. Contact:  0723 21 22 39.